19.10.2016

MÜFTÜ KOÇAK İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI SONRASI BODRUM KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Ekim ayında Bodrum İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Bodrum’da gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.

Diğer yandan Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak İlçe Müftüleriyle birlikte Bodrum İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Kaymakam Gödekmerdan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.