07.12.2016

KAPLAN, KONAK SOHBETİNDE ‘KLASİK TÜRK ŞİİRİNDE CAMİ /M. İMGESİNDEN BAHSETTİ

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu “Konak Sohbetleri’ ne konuk olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Fahri Kaplan; "Klasik Türk Şiirinde Cami'/Mescid İmgesi" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Her Hafta Çarşamba akşamları Saadet Hanım Konağında gerçekleşen; Muğla İl Müftülüğü personeli, Kur’an Kursu Görevlileri, üniversite öğrencileri, akademisyenleri ve bazı vatandaşların katıldığı sohbette; Araştırma Görevlisi Fahri Kaplan; "Klasik Türk Şiirinde Cami'/Mescid İmgesi" üzerine yaptığı konuşmayı tarih ışığında örnekler vererek anlattı.

Araştırma Görevlisi Fahri Kaplan’ın sohbeti; konuklara verilen çay ikramı ile sona erdi.