18.01.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISINDA İKİ İLÇE MÜFTÜSÜNE VEDA…

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Ocak ayında Fethiye İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Fethiye’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda, Sarıyer İlçe Müftülüğüne atanan Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu ve Mersin İl Müftü Yardımcılığına atanan Seydikemer İlçe Müftüsü Ali Can’a, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulunarak plaketlerini verdi.