19.01.2017

HAC VE UMRE ŞUBE MÜDÜRÜ LUTFİ AKHAN UMRECİLERE SEMİNER VERDİ

Muğla’dan Umreye gidecek olan umrecilere Müftülük konferans salonunda Hac ve Umre Şube Müdürü Lutfi Akhan tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Lutfi Akhan, seminerde umre ibadeti ve yapılışının yanı sıra beşeri münasebetler ve yolculuk kuralları hakkında bilgi verdi. Seyahat öncesi yapılacak olan hazırlıklardan da bahseden Akhan,  Umre’ye gidecek olan adayların yanlarında bulundurması gereken asli ihtiyaçları anlattı.

Seminerde, Umre adaylarına ihramın giyilişi, tavafın yapılışı ve diğer ziyaret edilecek yerler uygulamalı olarak tarif edildi.

Hac ve Umre Şube Müdürü Lutfi Akhan, ayrıca Muğla’nın çoğu İlçelerinden Umre’ ye gidecek yaklaşık 350 bay ve bayan adayların olduğunu ve Umre sezonu boyunca belirli bir takvim içerisinde seminerlerin devam edeceğini belirtti.