20.01.2017

YATAĞAN’DA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİ VELİLERİNE SEMİNER VERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 2017 çalışma programı çerçevesinde Yatağan İlçesi Tek Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrenci velilerine seminer verildi.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Kur’an Kursu binasında öğrenci velilerine bir konuşma yaptı. Koçak konuşmasında; çocuk yetiştirmenin önemine değindi ve velilere müftülükten talepleri olup olmadığını sordu. Ardından Ocak ayının teması olan yardımlaşma ve paylaşma konusu Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Sevdegül Çekiç tarafından anlatıldı. Çekiç,  İslam’da ailenin önemi, ebeveynler olarak çocuklara rol model olurken nelere dikkat etmeliyiz, dinde yardımlaşma ve paylaşmanın önemi ve bu konuda çocuklara neler kazandırabiliriz gibi konuları anlattı.

Programın sonunda seminere katılanlara Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım broşürleri dağıtıldı.