18.02.2017

ÇOCUK EVİ ZİYARETLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM)  işbirliği çerçevesinde Saadet Hanım Konağında bir toplantı yapıldı.

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun çalışmaları kapsamında planlanan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri ziyaret programı koordinasyon toplantısında, çalışmalar masaya yatırılarak önemli kararlar alındı.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ( ÇEKOM ) Müdür Yardımcısı Enes Işık ve Çocuk evi ziyaretlerinde görev alan Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu din görevlileri katıldı.