26.05.2017

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda Sergi Açılışı Ve Kermes Gerçekleştirildi

Saadet Hanım Konağında haftanın 7 günü hizmet veren Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda açılan tezhip, kağıt rölyef, ebru ve minyatür kurslarının yıl sonu sergisi il ve ilçe protokolü, müftülük personeli, Kur’an Kursları ve Muğla halkının katılımıyla açıldı.

Misyonu Kur'an ve sünnet ışığında, ahlak eksenli bilgiyi temel alarak aile hakkında topluma doğru dinî bilgi sunmak, aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne dinî açıdan katkı sağlamak olan Muğla  Aile ve Dini Rehberlik Bürosu toplumun her kesimine seminer, konferans, panel vs. etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda İl Müftülüğü ADRB tarafından Büronun tanıtılması ve büro faaliyetlerine katılımın artırılması amacıyla Kur’an Kurslarıyla işbirliği içerisinde kermes etkinliği düzenlendi.

Şenlik havasında geçen kermeste katılımcılara tanıtım broşürü dağıtıldı.