30.01.2018

“FARKLILIKLAR BAĞLAMINDA AİLE KONFERANSI”

Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği ile Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun ortaklaşma yürüttüğü, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ‘’Huzura Er Huzur Ver’’ projesi ile her ay farklı ilçelerde planlanan konferanslar kapsamında Milas İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda “Farklılıklar Bağlamında Aile” konferans düzenlendi. Milas İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferansa din görevlileri, eşleri ve Kur’an Kurslarına gelen vatandaşlar katıldı. Milas ADRB üyesi Kur’an Kursu Öğreticisi Rabia Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı program ADRB İl Koordinatörü Vaiz Sevdegül Çekiç tarafından projeyi tanıtan konuşma ile başladı. İlçe Müftüsü Abdullah Kılıç’ın gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sayın Sedide Akbulut ‘’Farklılıklar Bağlamında Aile’’ konferansını sundu. Programda Diyanet Aile Sinevizyonu izlenildi. Konferans İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın teşekkür konuşmasının ardından çiçek ve hediye takdimi ile son buldu.