16.05.2018

ENGELLİLER HAFTASINDA "KONUŞAN ELLER"

Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği tarafından hazırlanan, Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu işbirliğiyle yürütülen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen HUZURA ER HUZUR VER projesi kapsamında İşaret Dili Eğitimi açıldı. 120 saatlik eğitimin 80 saatini tamamlayan kursiyerler tarafından, Engelliler Haftası münasebetiyle işitme engelli kardeşlerimiz için farkındalık oluşturmak adına " KONUŞAN ELLER " programı düzenlendi. İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK'ın konuşması ile başlayan programda okunan Kuranı Kerim, İlahi ve Mevlid-i Şerif ile yapılan konuşmalar kursiyerler tarafından işaret dili ile tercüme edildi. Duygulu anlar yaşanan program plaket takdiminin ardından son buldu.