18.05.2018

"HUZURA ER HUZUR VER" PROJESİ ÇANAKKALE'DE

Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği tarafından hazırlanan Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu işbirliğiyle yürütülen İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen HUZURA ER HUZUR VER projesi kapsamında planlanan Çanakkale gezisine 46 kişilik bir grupla gidildi. Geziye çıkılmadan evvel bir uğurlama töreni yapıldı.  Şehit aileleri, gaziler ve İl Emniyet Müdürünün katıldığı uğurlama töreninde Kur'an-ı Kerim okundu. Muğla İl Müftüsü Abdurraman KOÇAK 'ın duası ile tamamlanan törende duygulu anlar yaşandı. Tarihimizi yeniden hatırlayarak milli ve manevi değerlerimizi canlandırmak, Çanakkale şehitlerini yad etmek, kaybolan ve kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimiz konusunda farkındalık sağlamak için planlanan gezi proje kapsamında eğitim ve etkinliklere katılanlardan oluşan bir grupla yapıldı. Proje ve ADRB İl Koordinatörünün organizesinde yapılan bu gezi  hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.