04.06.2018

PROF. DR. RAMAZAN MUSLU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR’DA BULUŞTU

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından Şehit aileleri, Gaziler ve yakınları ile STK ve Kanaat Önderleri için iftar programı düzenlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Murat KALIÇ, Vali Yardımcıları Kamil KÖTEN ve Fethi ÖZDEMİR, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas YAVUZ ile kurum müdürleri, Sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı. İftar sonrası İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK' ın dua ve selamlama konuşmasından sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU Başkanlığımızca Ülkemiz genelinde yürütülen ramazan ayı faaliyetleriyle birlikte bu seneki “İsraf olmasın bu ramazan ve her zaman” ana teması üzerine bir konuşma yaptı. Davetlilere Ramazan şerbeti ikramıyla program sona erdi.