16.08.2018

YAZ KUR’AN KURSLARI YARIŞMA FİNALİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ülkemiz genelinde uygulanan Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi” sloganıyla kurslara katılan ve bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerle, Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından hazırlanan “Ailemde İyilik İstiyorum” projesi kapsamında Saadet Hanım Konağı’nda İlçeler arası Yaz Kur’an Kursları ödüllü bilgi yarışması finali gerçekleştirildi. Yarışma Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK ’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Yatağan ve Dalaman ilçelerinin finale kaldığı yarışmada Dalaman ilçesi finali kazandı.  İlçelerden gelen Kur’an Kursu öğrenci ve hocalarının seyirci olarak katıldığı yarışma, coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yarışma birincisi olan öğrencilere birer bisiklet, ikincilere 150 şer, üçüncülere 100’er lira para ödülü yanında Başkanlık yayınlarından kitaplar verildi.