02.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri haftası bir dizi ziyaretlerle başladı. 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası İl Müftümüz Abdurrahman KOÇAK ve konferans vermek için ilimize gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’ in Valilik ziyaretiyle başladı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüsünden oluşan bir heyetle Vali Vekili Fethi ÖZDEMİR’ i ziyaret ettiler. Başkan Yardımcımız, Vali Vekilimize günün anlam ve önemine binaen çiçek buketi ve kitap takdiminde bulundu. Vali Vekili Fethi ÖZDEMİR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutlayarak Başkan Yardımcımıza hediye takdiminde bulundu. Aynı heyet daha sonra İlimizde görevine yeni başlayan Vali Yardımcısı TURGUT ÇELENKOĞLU’ nu ziyaret ederek kitap takdiminde bulundu. Vali Yardımcısı ÇELENKOĞLU Din Görevlilerin haftasını kutladı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, Muğla İl Müftülüğü ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarı dileklerinde bulundu.