18.01.2017

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ELİF NUR ALAN ÖĞRENCİLERE ‘DEĞERLER EĞİTİMİ’Nİ ANLATTI

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından MEB’e bağlı Ortaokullara yönelik ‘’Değerler Eğitimi’’ kapsamında Muğla Toki Ortaokul öğrencilerine seminer verildi.

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli Kur’an Kursu Öğreticisi Elif Nur Alan, Muğla/ Menteşe Toki Ortaokulu 5-6-7-8 sınıfı öğrencilerine, "İyi insan kimdir" sorusunu öğrencilerle karşılıklı olarak 7 özellikte sıraladı. Maddeler üzerinde örnekler veren Alan; ‘’Kul hakkına riayet eder, güvenilirdir, sabırlı ve tevekkül sahibidir, şükreder, herkesin iyiliğini ister, insanlarla paylaşır ve yardımlaşır, selamlaşır, tatlı dilli ve güler yüzlüdür…’’ ifadelerini kullandı.

İlgiyle takip edilen seminerin sonunda Öğretmen ve idarecilere; Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun tanıtım Broşürü, öğrencilere ise, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Allah ve Peygamber sevgisine yönelik kitapları hediye edildi.