08.02.2017

MÜFTÜ KOÇAK KAVAKLIDERE’DE BİR DİZİ ZİYARET VE AÇILIŞTA BULUNDU

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Şubat ayında Kavaklıdere İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmet verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Kavaklıdere’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak  ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.

Diğer yandan Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak 13 İlçe Müftüleriyle birlikte Kavaklıdere İlçe Kaymakam Vekili İbrahim Güneş’i ziyaret ederek bir süre sohbet etti. İlçe Kaymakam Vekili ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Demir’le bir süre sohbet eden Müftü Koçak ve beraberindekiler esnafı da ziyaret ettikten sonra 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı.