09.02.2017

MUĞLA’DA WEB SİTESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

Muğla Müftülüğü Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yeniden yapılandırılan Web Sitesi Eğitim Seminerinin 2’ncisi yapıldı.

Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak toplantı öncesi yaptığı açıklamada; sitelerimiz dışa açılan bir penceredir. Kimliğimizi yansıtmaktadır. Hepinizin bu konuya hassasiyetle eğilmenizi bekliyorum. Başarılar diliyorum. ‘’ dedi.

Muğla Müftülüğü personelleri Abdullah Acar ve Yener Karadeniz tarafından İlçe Müftülüklerinden gelen 26 personele ‘’Web Sitesi Editörlüğü Eğitimi’’ verildi. Web Sitelerine giriş, Sitenin içerik yapısı ve Menüler, Yönetim paneli, Arıza ve Hata Takip Sistemleri ile haber metninin oluşturulması ve resimlerin uygulanması konularında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Program yemek ikramının ardından sona erdi