15.02.2017

MUĞLA AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROLARI İSTİŞARE TOPLANTISI KONAKTA YAPILDI

Muğla Merkez ve Fethiye, Milas, Ula İlçeleri Aile Dini Rehberlik Büro temsilci ve üyelerinin katıldığı toplantı Muğla Saadet Hanım Konağı Salonunda yapıldı.

İl Müftüsü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Aile Dini Rehberlik Bürolarının misyonu, vizyonu ve hizmet alanları konusunda bilgi verdi. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi ve Koordinatörü Sevdegül Çekiç’te büroların koordinasyonunu sağlamak ve daha sistemli hale getirmek adına, 19-20 Aralık 2016'da Ankara’da katıldığı Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet Verimliliği Artırma çalıştay’ındaki notlarını aktardı. Muğla İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Küçükoğlu, Aile Dini Rehberlik Bürolarındaki hizmetlerin öneminden bahsetti. Muğla İl Müftülüğü personelinden (VHKİ) M.Fatih Koçal’da ilçede sorumlu memurlara tarafından yapılan faaliyetlerin DİBBYS'ye giriş konusunda bilgi verdi.

Toplantı karşılıklı tecrübe paylaşımı ve 2017 yılı çalışma takviminin değerlendirilmesiyle son buldu.