15.03.2017

MÜFTÜ KOÇAK KONAK’TA "İSLAM HUKUKU AÇISINDAN ORGAN NAKLİ’ Nİ ANLATTI

Muğla Aile ve Dini Rehberlik Bürosu “Konak Sohbetleri’ ne konuk olan Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak  "İslam Hukuku Açısından Organ Nakli" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Her Hafta Çarşamba akşamları gerçekleşen ve Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencileri, akademisyenler, , Müftülük personeli, üniversite öğrencileri ve konak müdavimlerinin katıldığı sohbette, Muğla İl Müftüsü Koçak; "İslam Hukuku Açısından Organ Nakli" ni slaytlar eşliğinde örnekler vererek anlattı. Ayet ve hadislerle konuya devam eden programda Koçak, şartlar yerine geldiğinde İslam dininin organ nakline müsaade ettiğini ve bunun yardımlaşma mesabesinde telakki edildiğini söyledi.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde değerlendirmelerle devam eden sohbet, çay ikramının ardından sona erdi.