06.04.2017

ŞEHİDİM, GAZİM ÜZÜLME EMANETİN BİZİMLE PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun hazırladığı, Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK ve eşi Hanımefendinin himayelerinde, ASP İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen " ŞEHİDİM, GAZİM ÜZÜLME EMANETİN BİZİMLE " Projesi devam ediyor.

Marmaris ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen bu ayki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Manisa ve Marmaris'ten programa katılan din görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile devam eden programda İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK okunan hatimlerin duasını yaparak projede emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK'in konuşmalarının ardından ilde yapılan Şehit Ömer Halisdemir'e şiir ve mektup yarışmasında birinci olan öğrencilerin okudukları şiirlerle program son buldu. Şehit Ömer Halisdemir anısına yazdığı mektupla ilde birinci olan 8. sınıf öğrencisi Tuana Öztürk salona duygu dolu anlar yaşattı.

Uygulaması devam edecek olan bu proje İl genelinde bulunan şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarının devlet ricaliyle, paydaş kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya gelmesini sağlayarak; şehitlerimizin unutulmadığını şehit ve gazi ailelerinin bize emanet olduklarını hissettirmeyi hedeflemektedir.