19.04.2017

Aile Ve Dini Rehberlik Bürosunun Karakter Ve Değerler Eğitimi Seminerleri Sona Erdi

Muğla İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 20 okulda verilen,  ortaokul öğrencilerine yönelik  "Değerler Eğitimi", lise öğrencilerine yönelik  ‘’Karakter Eğitimi’’ seminerleri bu dönem için sona erdi.

Yerkesik İMKB Çok Programlı Lisesi, Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Kocamustafendi İlkokulu'nda yapılan öğrenci buluşmaları ile  ADRB Vaizi Sevdegül Çekiç, İl vaizi Nesibe Reçper, Kur'an Kursu Öğretileri Elif Nur Alan, Sultan Yaraş Alpay ve Nurten Konuk tarafından öğrencilere ‘’Sorumluluk Bilinci’’ konusunda bilgiler verildi.

Programların sonunda, Muğla İl Müftülüğü ADRB yetkilileri tarafından öğretmenlere ADRB Tanıtım Broşürü, öğrencilere ise çikolata ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar dağıtıldı.