07.06.2017

Muğla İl Müftülüğü, Şehit Aileleri, Gaziler Ve Yakınları İçin İftar Yemeği Verdi

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından Şehit Aileleri, Gaziler ve Yakınları için iftar programı düzenlendi.

Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Hanımefendinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar ve eşi Suzan Harmandar, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi Aysun Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile Şehit yakınları gazi ve gazi yakınları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin akabinde İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK'ın açılış konuşmasıyla başlayan program Vali Amir ÇİÇEK'in konuşmasıyla devam etti.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi.