26.10.2017

“Şehir, Şiir ve Medeniyet” Konulu Konak Sohbeti

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen ve geçtiğimiz Ramazan ayı ve yaz mevsimi nedeniyle ara verilen “Konak Sohbetleri” 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle yeniden başladı. Her Hafta Çarşamba akşamları Saat:20:00 de başlayan Konak Sohbetlerinin bu haftaki konuşmacı konuğu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin KARACA idi. Haftanın konusu ise, Camiler ve Din Görevlileri Haftasında işlenen “Cami Şehir ve Medeniyet” teması çerçevesinde “Şehir, Şiir ve Medeniyet” konusu oldu. Özellikle gençlerin ilgiyle takip ettiği Konak Sohbetleri bu sene “Kadın Aile Gençlik Merkezi” (KAGEMDER) nin hazırladığı  “HUZURA ER HUZUR VER” projesi ile desteklenmektedir.