14.12.2017

‘’EVLİLİKTE MUTLULUK SANATI’’

Huzura Er Huzur Ver projesi ile her ay farklı ilçelerde planlanan konferanslar kapsamında İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun desteği ile Ortaca İlçesinde “Psikolojik ve Manevi Açıdan Evlilikte Mutluluk Sanatı” konferansı düzenlendi. İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen konferansa din görevlileri, şube müdürleri eşleri ve Kur-an Kurslarına gelen vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Zekeriya ÇELİK’ in açılış konuşmasıyla başlayan program Psikolog-Aile Danışmanı Zehra BİNİCİ TEKİN’ in ‘’Evlilikte Mutluluk Sanatı’’ konulu keyifli sohbeti verdiği örneklerle gelen misafirlere anlatıldı. Konferans İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ ın teşekkür konuşması sonunda verilen hediye ve TEKİN’in kitaplarını imzalamasıyla son buldu.