30.01.2018

‘’BİZ BİR AİLEYİZ KONFERANSI’’

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sayın Sedide AKBULUT; Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışmaları kapsamında Muğla’da bir dizi program gerçekleştirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde, İlçe Müftüleri, Menteşe’de görev yapan ve İlçelerden gelen İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle, İlçelerden gelen Aile Bürosu çalışanlarına yönelik “Biz Bir Aileyiz” konferansı gerçekleştirildi. Program Diyanet Aile Sinevizyonu ve Muğla ADRB 2017 faaliyet slaytının izlenmesi ve ADRB İl Koordinatörü Vaiz Sevdegül ÇEKİÇ’in Büroları tanıtan konuşması ile devam etti. İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ın açılış konuşmasının ardından Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut “Biz Bir Aileyiz” konulu konferansını verdi. Program kurumsal sorumluluk bilinci ve Aidiyet duygusu oluşturması bakımından ilgiyle izlendi.