22.05.2018

SAADET HANIM KONAĞI'NDA EBRU, HÜSN-İ HAT VE MİNYATÜR SERGİSİ AÇILDI.

Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği tarafından hazırlanan, Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu işbirliğiyle yürütülen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen HUZURA ER HUZUR VER projesi kapsamında açılan Ebru, Hüsn-i Hat ve Minyatür kurslarında ortaya çıkan eserlerden oluşan sergi, Saadet Hanım Konağında açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bestami ALKAN, Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Çetin Çelebi, Prof. Dr. Ömür Koç ve Prof. Dr. Namık Açıkgöz katıldı.  Ayrıca Kurs hocaları Yavuz Merih Ulubay, Turgay Uygun ve kursiyerler hazır bulundu. .Serginin gezilmesinin ardından katılımcılarla iftar programına geçilerek hep birlikte iftar edildi.