22.05.2018

İFTARDA DEDE-NİNE TORUN BULUŞMASI

Muğla İl Müftülüğü tarafından, Çocuk Evlerinde kalan çocuklara ve Huzurevinde kalan yaşlılara yönelik iftar programı düzenlendi. Saadet Hanım Konağı avlusunda  düzenlenen iftar programına, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Muğla İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Oğuz Kaan Akçal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla bakıcı anneleri, çocuk evlerinde değerler eğitimi veren İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ekibi ve Huzurevinde kalan yaşlılar katıldı. Karagöz Hacivat'ın diliyle Ramazan kültürünün anlatıldığı iftar programında dağıtılan ramazan şerbeti, şeker ve sahnelenen gölge oyunu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.