26.09.2018

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROMUZ KÜTAHYA’DAN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Engelli Birey ve Ailelerine yönelik çalışmalar kapsamında Beyaz Ay Derneği ile işbirliği içerisinde Derneğin Kütahya Şubesinden gelen misafirleri ağırladı. Programa İl Müftü Vekili Adnan UĞUR, Müftü Yardımcıları İsa TOPUZ, Sema ÖZBAKIŞ, Beyaz Ay Derneği Başkanı Pınar BOYACI, Başkan Yardımcısı Dr. Gülay ÖZSARAÇOĞLU, Beyaz Ay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil BİLGİÇ ve Kütahya’dan gelen misafirler katıldı. İl Müftü Vekili Adnan UĞUR açılış konuşmasında “Tabii ki bu dünyada engelli olabiliriz. Ama şunu biliyoruz ki gözü açık olup, kalp gözü kapalın olan içinin hırsından dolayı yeryüzünde nice mazlumların kanını akıtan, zulümlere, haksızlıklara, göz yuman nice insanlar var. Bununla birlikte belki gözleri görmeyen ama kalp gözü açık, gönlü iyilik, sevgi, muhabbetle dolu nice insanlarımız var. İnşallah iyilikte, hayırda, güzelliklerde buluşmak ümidiyle” dedi. Muğla İl Müftülüğü Mehteran takımının sunumu ikramlar Kütahya Şube Başkanı Halil BİLGİÇ’ in teşekkür konuşması ve İl Müftülüğümüze hediye takdimi ile program son buldu.