07.10.2016

İL MÜFTÜSÜ ORTACA’DA ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan özel harekâtçı polis Sefa Altınsoy’un Ortaca İlçesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki evine gitti.

Müftü Koçak, Şehit babası Ortaca Ahmet Ateş Mesleki Eğitim Lisesi Müdür Yardımcısı Faruk Altınsoy ve annesi Fatma Altınsoy’a başsağlığı diledi.  Vali Amir Çiçek, İlçe Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Muğla İl Jandarma Komutan Vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Evren Ekmekçi, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Muğla Şehit aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, İlçe Müftüsü Zekeriya Çelik ve kurum müdürlerinin katıldığı programda, Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Abdurrahman Koçak dua yaptı.