21.10.2016

MUĞLA AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSUNDAN AŞURE ETKİNLİĞİ

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (Saadet Hanım Konağı) tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Muğla İl Müftü yardımcısı Kazım Aşlık ve Şube Müdürü Lütfi Akhan’ında katıldığı etkinlikte;  din görevlileri, daire personeli, öğrenciler ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun (Saadet Hanım Konağı) bahçesinde gerçekleşen etkinlikte İl Müftüsü Abdurrahman Koçak yaptığı konuşmada aşurenin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti. Bahçede bulunan kalabalığa kendi eliyle aşure ikram eden Müftü Koçak, bu tür etkinliklerin insanların kaynaşması ve bir araya gelmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.