12.12.2016

DİYANET VAKFI MUĞLA ŞUBESİNDEN ENGELLİLERE ANLAMLI HEDİYE

Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, Engelliler haftası münasebetiyle Engellilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından Menteşe Tuna Otel’de düzenlenen programda engelli Milli Okçu Tuncay Kırbaş ve Mehmet Mustafa Kurt isimli şahıslara akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Programda bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, ‘’Engelli vatandaşlarımız için proje üreten, onların her zaman yanında olan derneklerimize ve vakıflarımıza teşekkür ediyorum’’  dedi. Daha sonra Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek ile Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, engelli gençlerin sevincine ortak oldu ve gençlerle bir süre sohbet etti.

Programa; Muğla Valisi Amir Çiçek, eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakam Vekili Kamil Köten ve Eşi Gülnaz Köten, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, il ptotokolü, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, engelliler ve engelli aileleri katıldı.

Program, ikram edilen yemeğin ardından yapılan dua ile son buldu.