26.01.2017

MENTEŞE KAYMAKAMI CANER YILDIZ DİN GÖREVLİLERİYLE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Yeni görevine başlayan Kaymakam Caner Yıldız Menteşe Müftülüğü Ocak ayı mutat toplantısında Din görevlileriyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Muğla Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı, Kurşunlu Camii Müezzin Kayyımı Enes Çalışkan’ın okuduğu Kur’an Tilaveti ile başladı.

Yeni görevine atanan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, din görevlilerini selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yapılacak işlerde, yeni fikirlere açık olma ve istişare etmenin önemine değinen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, din görevlilerinin vatanına, milletine bağlı olduklarını, kendilerinin işiten kulağı, tutan elleri olduğunu kaydetti. Her sorunun üstesinden elbirliği ile geleceğini ve beraber çalışacaklarını ifade etti. Din görevlilerine lojman yapma konusunda mahalle halkıyla beraber hareket ederek yardımcı olacağını belirten Yıldız, kendisini her konuda arayabileceklerini belirterek cep telefonunu din görevlileriyle paylaştı.

Birlikte iyi işler yapma temennisinde bulunan Kaymakam Caner Yıldız’a bizlerde din görevlileri olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunuyoruz.