08.03.2017

MARMARİS’TE İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI VE KADIN KONFERANSI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Şubat ayında Marmaris İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmet verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Marmaris’te gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve İlçe Müftüleri katıldı. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel de Müftülüğün toplantısına katılıp Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak ve 13 İlçe Müftüleriyle bir sohbet etti. Yüksel, Sohbette Marmaris’i ziyaret ettiklerinden dolayı İl ve İlçe Müftülerine teşekkür etti.  Muğla İl ve İlçe Müftüleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.

Öte yandan; İl Vaizi Hatice Korkmaz,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Marmaris İlçe Müftülüğü Konferans salonunda Marmarisli hanımlara İslam’da kadın konulu konferans verdi. Konferansın ardından konferansa gelen hanımlara İl Müftülüğü ile Marmaris İlçe Müftülüğü tarafından çiçek dağıtıldı.