09.03.2017

İL VAİZİ HATİCE KORKMAZ MARMARİS’TE KONFERANS VERDİ

Muğla İl Müftülüğü Vaizi Hatice Korkmaz,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Marmaris İlçe Müftülüğü Konferans salonunda Marmarisli hanımlara İslam’da kadın konulu konferans verdi.

İl Vaizi Hatice Korkmaz konferansında; Peygamberimizin eşi Hz. Hatice’nin kendisine nasıl destek olduğunu, Hz. Hatice’nin hayatını iyi okumamız gerektiğini belirtti. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in en kıymetlisi Hz. Hatice’nin hayatını kendi hayatımıza aktarmamız gerektiğini, Hz. Peygamberimizin Hz. Hatice’nin ölümünden sonra bile onu hiç unutmayıp onu hep andığını belirterek, Hz. Hatice’nin kadınların örnek alması gereken bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Konferansın ardından konferansa gelen hanımlara İl Müftülüğü ile Marmaris İlçe Müftülüğü tarafından karanfil dağıtıldı.