12.04.2017

"Şehidim, Gazim Üzülme Emanetin Bizimle " Projesi Kapsamında Yatağan'da Bir Araya Gelindi.

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun hazırladığı, Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK ve eşi Hanımefendinin himayelerinde, ASP İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen " ŞEHİDİM, GAZİM ÜZÜLME EMANETİN BİZİMLE " Projesi kapsamında yapılan programların, bu dönem için sonuncusu Yatağan'da yapıldı.

Yatağan Tek Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programın sunuculuğunu ADRB İl Vaizi Sevdegül ÇEKİÇ yaptı. Din görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile başlayan, İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK'ın şehitler için okunan hatimlerin duasını yaparak, projede emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etmesiyle devam eden program Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK'in konuşmalarının ardından sona erdi. Ayrıca Gazi Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Özmen ŞAHİN'in okuduğu "Çanakkale Şehitlerine" şiiri dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.