12.04.2017

Aile Ve Dini Rehberlik Bürosunun Kur'an Kursu Öğrencilerine Yönelik Tanıtım Ve Aile İçi İletişim Seminerleri Başladı.

Saadet Hanım Konağında haftanın 7 günü, 7 kişilik bir ekiple hizmet veren Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda Merkez Kız Kur'an Kursu, Merkez Erkek Kur'an Kursu, Uzun Salih Kur'an Kursu, Düğerek Kur'an Kursu ve Yeniköy Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik tanıtım ve aile içi iletişim seminerleri düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı ADRB Tanıtım Filmi ve Aile Sinevizyonunun izlenilmesi ile başlayan programda Aile Bürolarının çalışmaları hakkında ADRB İl Vaizi Sevdegül Çekiç bilgiler verdi. Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ise Erkek Kur'an Kursu öğrencilerine "Sorumluluk Bilinci" konusunda bilgiler verdi. Çekiç'in " Ailemin İletişim Dili " isimli sunumundan sonra çay ikramıyla sona eren programlarda katılımcılara Tanıtım Broşürü dağıtıldı.