17.04.2017

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve Beraberindeki Kutlu Doğum Haftası Kutlama Heyeti Muğla Valisi Amir Çiçek’i Ziyaret Etti

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, Müftü Yardımcısı Hüseyin Küçükoğlu, Tirkiye Diyanet Vakfı Şube Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof.Dr. Alaaddin Karaca, Doç.Dr.Adnan Çevik ve Hayırsever İş Adamı Abdurrahman Tuna, bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek “2017 yılı Kutlu Doğum Haftası’nda “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konusunun ele alınması çok isabetli ve anlamlıdır. Her yıl kutlanan Kutlu Doğum Haftasından farklı ve daha iyi sonuçları olan, farkındalık sağlayan bir hafta olmasını diliyorum. Diyanet İşleri Başkanlığımıza, Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK hafta münasebetiyle İlde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.