05.05.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "Sadakat ve Güven Bağlamında Aile" Konferansları Gerçekleştirildi

Aile haftası münasebetiyle Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından aile yapısını korumak, toplumun temeli olan aileyi güçlendirmek amacıyla Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İl Vaizi Sevdegül ÇEKİÇ tarafından Milas ve Kavaklıdere;  Muğla İl Müftülüğü İl Vaizi Hatice Korkmaz tarafından ise Yatağan ve Köyceğiz ilçelerinde “Sadakat ve Güven Bağlamında Aile” konulu konferanslar verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı  "Aile Sinevizyonu" nun izlenilmesi ile başlayan programlar, aile bireylerinin birbirleriyle olan iletişimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar,güven duygusunun önemi ve ailede sadakatin öneminin vurgulanmasıyla son buldu.