09.11.2017

AİLE OKULU SEMİLERLERİ ‘MUTLU YUVA’ KONULU SEMİNERLER BAŞLADI.

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği işbirliğinde yürütülen, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen  "Huzura Er Huzur Ver" projesi kapsamında planlanan Aile Okulu 7 Kasım salı akşamı başladı.  Her salı saat 20:00 de olmak üzere 12 hafta sürecek Aile Okulu için kayıt yaptıran 17 tane evli çiftin katıldığı programda Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK misafirlere Hoş geldiniz diyerek projeyi tanıttı.  İstanbul Emekli Başvaizi Mustafa AKGÜL’ün  ‘’Mutlu Yuva’’ konulu sunumuyla devam eden programda AKGÜL, evlilik öncesi eşlerin birbirlerini tanıması ve mutlu kalabilmeyi sağlaması için gerekenleri görsel örneklerle anlattı. Evlilik başladıktan sonra dikkat edilecek hususlara ayrıntılı bir şekilde değindi ve “eşler işe hakkım ne diye başlama yerine, vazifem ne diye başlamalıdır!” cümlesini sık sık hatırlattı.

Katılımcı Ailelerimizden gelen soruları cevaplandırılmasından sonra İstanbul Emekli Başvaizi Mustafa AKGÜL’ün ‘’MUTLU YUVA’’ adlı kitabını okurlarına imzalanmasıyla son buldu.