17.11.2017

Fatma BARBAROSOĞLU’nun KONAK SOHBETİ

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Çarşamba akşamları düzenlenen “KONAK SOHBETLERİ” nin bu haftaki konuşmacı konuğu, ‘’Sosyolog ve Yazar Sayın Fatma BARBAROSOĞLU’’ idi. Program Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ın selamlama konuşmasıyla başladı. ‘’Hikâyeyle Görmek’’ konulu sohbet de ‘’Sosyal Medya’’nın günlük hayatta neleri etkisi altına aldığı ve almadığı konusunda tecrübelerinden bahsederek görsel örneklerle anlattı. Bir şeyin değişmesiyle herşeyin değişeceğini sık sık kullanan Barbarasoğlu günümüzde Sosyal Medyanın insanı kullandığını, bayramlaşmanın bile sosyal medya üzerinden olduğunu ama bunun gerçek bayramlaşma olmadığını ifade etti. Sohbete katılım sağlayan konuklardan gelen soruları da cevaplayan Fatma BARBAROSOĞLU konukların ilgi odağı oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin KARACA ve Prof. Dr. Namık AÇIKGÖZ’ün katkılarıyla devam eden sohbet konuklara yapılan ikramla son buldu.