30.11.2017

‘’PSİKOLOJİK VE MANEVİ AÇIDAN AİLE İÇİ İLETİŞİM’’

Huzura Er Huzur Ver projesi ile her ay farklı ilçelerde planlanan konferanslar kapsamında İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun desteği ile Ula İlçesinde “Psikolojik ve Manevi Açıdan Aile İçi İletişim” konferansı düzenlendi. İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından organize edilen konferansa din görevlileri eşleri ve Kur’an Kurslarına gelen vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Kemal Bal’ın açılış konuşması ile başlayan program ADRB İl Koordinatörü Sevdegül Çekiç’in Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının çalışmalarını aktarması ve projeyi tanıtması ile devam etti. Akabinde İstanbul Vaizi Ayşe Nur Özkan’ın Aile içi iletişimde dikkat edilmesi gereken hususları anlattığı konferans plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.