30.01.2018

MUĞLA İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN AFRİN OPERASYONUNA DESTEK

Muğla İl Müftülüğü tarafından Cuma Namazı sonrası Suriye’de AFRİN Operasyonunu yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerimize manevi destek amaçlı bir program düzenlendi. Programa Muğla Valisi Esengül CİVELEK, İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun SEL, Rektör Vekili Bayram AKÇA ile birlikte, Vali Yardımcısı Kamil KÖTEN, Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent KARAKUŞ, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, İl Müdürleri, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programda Fetih Suresi Okundu ve Ordumuz ve güvenlik güçlerimiz için İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK tarafından dua edildi. Dua sonrası İŞKUR elemanlarından oluşan ve İl Müftülüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Mehter takımı tarafından mehter marşları söylendi.