04.04.2018

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİNE EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında görev alan ve alabilecek olan personele yönelik 2 günlük eğitim semineri gerçekleştirildi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimi Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan verdi. Eğitim İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın açılış konuşması ile başladı. Tüm ilçe müftülüklerinden gelen hocahanımların taleplerini dinleyen KOÇAK, katılımcılara teşekkür etti. Program ADRB koordinatörü Sevdegül Çekiç organizesinde 2 gün boyunca Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan’ın sunumuyla devam etti. Katılımcı 100 hocahanımın yoğun ilgi gösterdiği program hediye takdimi ile son buldu.