06.04.2018

“ÇANAKKALEYİ ANLAMAK KONFERANSI”

ÇANAKKALEYİ ANLAMAK KONFERANSI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca muhtelif illerde yapılan “Çanakkale’yi Anlamak”  konferanslarının Muğla ayağı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi’nin konuşmacı olarak katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın açılış konuşması ile devam eden programda Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi “Çanakkale’yi Anlamak” konulu sunumunu gerçekleştirdi. İlçe Müftüleri, Müftülük personeli, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin katıldığı program Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen “Hediyem Kuran olsun” ve “Bir Damla Hayat-Su Kuyusu” projelerine katkıda bulunan hayırseverlere hediye takdiminin ardından son buldu.