06.08.2018

AĞUSTOS AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI MUĞLA ÖĞRETMENEVİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde İlçe Müftüleri Ağustos ayı toplantısı Öğretmenevinde gerçekleşti. İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri  yerinde görmek maksadıyla Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya; Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya ABDÜLAZİZOĞLU misafir olarak, Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı. Aynı zamanda İlçe Müftüleri toplantısı ile birlikte İmar affı ile ilgili İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerince bilgilendirme yapıldı. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.