02.10.2018

BAŞKAN YARDIMCISI DR.BURHAN İŞLİYEN MUĞLA’DA DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU.

Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle konferans vermek üzere ilimize gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN Öğretmenevi toplantı salonunda İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler ve Murakıplarla bir araya geldi. Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK’ ın selamlama konuşmalarının ardından, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Konuşmasında Din Hizmetleri ve 4-6 yaş Kur-an Kurslarının önemine dikkat çeken Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İŞLİYEN, Din Hizmetinde temsilin önemine vurgu yaptı. İlçe Müftüleri ve Murakıpların talep ve sorunlarını dinledi. Bu taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını belirtti.