15.10.2018

MUĞLA İMAM-HATİP LİSESİ İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Muğla Kız Anadolu İmam-Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencileri Okul Müdür Yardımcısı Ahmet RENÇBER ve Öğretmenleri ile birlikte mesleki tanıtım seminerleri bağlamında Muğla İl Müftülüğü’ nü ziyaret etti. Ziyarette Öğrencilerin Müftülük çalışanlarını tanıtım amacıyla  “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler”  isimli sinevizyon izletildi. İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ konuşmasında geleceğimizin emanetçileri olan gençlere ve genlik döneminin önemine vurgu yaptı. Bu mesleği seçme nedeninin Kur’an ve sünneti asıl kaynaklarından öğrenmek ve insanlara aktarmak olduğunu söyledi. Bu göreve geliş sürecini, İl Müftü Yardımcılarının görev alanı hakkında kısa bilgiler verdi. İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ konuşmasının sonunda, gençlere hedef belirleyip bu konuda mücadele etmelerini tavsiye ederek başarılar diledi. Öğretmenlerinizden Edebiyat Öğretmeni Emine BEKTAŞ;  Müftülüğümüz’ ün yanımızda ve Öğrencilerimize destek olduğunu bilmenin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Ziyaret,  Müdür Yardımcısı Ahmet RENÇBER’ in teşekkür konuşması ile son buldu.