13.11.2019

"11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" Kampanyasına Destek Yapıldı

Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen  ‘11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes’ kampanyasına katkı sağlamak amacıyla İlçe Müftülüğümüzce fidan dikim programı yapıldı.

Ağaç dikimi konusunda Peygamberimiz (S.A.V)’in  hadis-i şerifte, “Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fidan bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın” buyurmuştur.

Dalaman Müftüsü Hasan YOZGAT  koordinesinde daire personeli, imam hatip, müezzin kayyım, Kur’an kursu öğreticileri, öğrencilerin katılımlarıyla İlçemiz Karacaağaç Mahallesi mevkiindeki arazide  tüm müftülük çalışanlarınca fidan dikimi kampanyasına destek verdi.