14.11.2019

“Mevlid-i Nebi Haftası” Konferansı Yapıldı.

İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Dalaman Belediyesi Kültür Merkezi salonunda 12 Kasım 2019 saat.20.00’da düzenlenen  Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, akabinde İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT'ün açış konuşması ile program devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan Sinevizyon gösterisi yapıldı. Peygamberimizi (S.A.V.) anlatan Şiir dinletisi,   4-6 yaş grubu öğrencilerin Hz. Peygamberi (S.A.V.) anlatan gösterisi programa renk kattı.

Akabinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans verdi. Konferans sonunda İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT dua yaptı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile düzenlenen konferansa Belediye Başkanı Muhammed KARAKUŞ, Dalaman Müftüsü Hasan YOZGAT, Köyceğiz Müftüsü Abdullah KIR kurum amirleri, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş programa iştirak etti.

Program Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU’ya çiçek takdimi ile son buldu.

Ayrıca Dalaman Müftülüğünce Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.