Fethiye Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 yılı Umre Organizasyonunda Umreye gitmek için müracaat eden vatandaşlarımız için umre eğitim semineri yapıldı.
Detay

Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıl dönümü münasebetiyle Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda konferans programı düzenledi. Programda konuşmacı olarak Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu yer aldı.
Detay

Fethiye Müftülüğü tarafından Mevlana Haftası dolayısıyla konferans etkinliği düzenlendi
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Evliliğe İlk Adım Programı kapsamında yapılan eğitim seminerlerine 4 hafta süre ile devamlı katılan çiftlere plâket, katılım belgesi ve hediyeleri takdim edildi.
Detay

Fethiye Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursu Sami Yılmaz Konferans Salonu’nda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun katılımı ile Peygamberimiz ve Aile konulu konferans düzenlendi.
Detay

EVLİLİĞE İLK ADIM projesinin Kasım ayı ilk dersi 06.11. 2019 Çarşamba Saat: 19:00 Hacı Fehmi Özer Kur’an Kursu’nda Sayın ilçe müftümüz Kamil Oktay ve eşinin katılımı ile gerçekleştirildi.