08.07.2019

VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONU TOPLANTISI YAPILDI

Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa ACAR tarafından müftülüğümüz konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile 2019 yılı “Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Mustafa ACAR hocamız Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş sloganıyla bu yıl Yurtiçi ve Yurtdışında kurban kesimi yapılacağını belirterek geçen yılda 149 ülkede 430 008 kurban kesimi yapıldığını ve bu yıl hedeflerinin 500 000 kurban kesimi hedeflerinin olduğunu belirtti. Kurban kesimi organizasyonunda yurtdışındaki birçok ülkede kurban eti dışında et yemeyen insanların olduğunu ve Müslümanlar olarak bu insanlara yardım elimizi uzatmamız gerektiğini anlattı.